Ilmainen toimitus yli 40€ verkkokauppatilauksiin! Voimassa 8.-11.6.2023

Togu Pilatespallo, kaksi kokoa

15,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 092260b8-fd63-4492-ad76-4309e9cf118e Osasto: Osasto:

Kuvaus

Saksalaisen Togun monikäyttöinen pilatespallo, joka on valmistettu pehmeästä ja hajuttomasta Ruton -materiaalista. Pallon täyttömäärää voi säätää käyttötarkoituksen mukaan. Tuote on lateksiton ja valmistettu 100% kierrätettävästä muovista.

Saatavilla kaksi kokoa: Anthracite n. 18 cm ja Ruby Red n. 26cm

Pilatespallo on ihanteellinen lantionpohjan ja vatsalihasten harjoitteluun, sekä niskahierontaan ja syvään rentoutumiseen. Pehmeää ja erittäin kestävää palloa voidaan käyttää monin tavoin esim. pilateksessa, kehonhuollossa ja kuntoilussa.

Pienemmällä täyttömäärällä palloa voidaan käyttää selän tai niskan tukityynynä. Se kestää jopa 120 kg:n painon (makuulla harjoiteltaessa). Reisien välissä käytettynä pallo voi toimia mm. apuvälineenä lihasten kuntouttamisessa ja vahvistamisessa. Joustavan ja nahkean pinnan johdosta palloon on helppo tarttua erilaisissa harjoituksissa. Kevyttä ja pehmeää palloa voidaan heittää jopa sisätiloissa.

Pakkauksessa mukana harjoitteluohjeita, sekä pilli pallon täyttämistä varten. Jos pilli katoaa, pallo voidaan täyttää millä tahansa muulla pillillä tai jopa suoraan suulla. Pallon täyttöaukko on suljettu pienellä tulpalla, joka pysyy hyvin paikallaan suuremmankin paineen alla. Joissain harjoituksissa on parempi, jos pallo on melko pehmeä, esim. jos makaat sen päällä.

Palloa on helppo kuljettaa/säilyttää tyhjänä, jolloin se vie hyvin vähän tilaa.

Harjoitukset vaihtelevat hyvin yksinkertaisista (esim. jalkojen välissä puristaminen) erittäin haastaviin harjoituksiin. Voit esimerkiksi pitää palloa toisen polven alla ja venyttää samalla toista jalkaa taaksepäin, ja yrittää samalla säilyttää tasapainosi. Voit treenata kaikkia vatsa-, jalka-, pakara-, selkä- ja niskalihaksia, mutta pallo on myös erittäin hyvä apuväline kehonhuoltoon ja rentoutumiseen. Nerokas harjoitusväline pienellä rahalla!

Tekniset tiedot:
Halkaisija: Anthracite n. 18 cm, Ruby Red n. 26 cm
Paino: n. 150 g
Kantavuus: n. 120 kg kun harjoittelet makuulla

Valmistettu Saksassa.

Lisätiedot

Väri

Ruby Red / n. 26 cm, Anthracite / n. 18 cm