Ilmainen toimitus 23.1 saakka!

Vastuullisuus

 

la Pirouette vaatteissa ja kilpailuasuissa on nyt avainlippu!

Suomalaisen tuotteen hankkiminen on todellinen vastuullisuusteko. Olkaamme ylpeitä Suomalaisista tuotteista ja kotimaisesta tuotannosta! Avainlipun myöntäminen la Pirouette urheilu- ja kilpailuasuihin on meille suuri kunnia.

Arvostatko Sinä suomalaista käsityötä?

Olemme yksi harvoista suomalaisista yrityksistä, jonka vaatteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuvat Suomessa, omassa ompelimossamme Tampereella – lähellä sinua. Valmistamme tuotteemme parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten.

Kun ostat laadukkaita tuotteita harkiten ja pidät niitä pitkään, teet ehdottomasti suuren vaatteisiin liittyvän ympäristöteon.

Tuotteemme ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään aikaa, sekä laadullisesti että tyylillisesti. Oikeanlainen materiaali joustaa, hengittää ja tukee liikkujaa juuri lajin vaatimalla tavalla.

Vuosien saatossa kasvanut kotimainen la Pirouette -mallisto on tärkeä osa liikkujan harrastusta – ollut jo 50 vuoden ajan.

Arvoihimme kuuluvat vastuullisuus, kotimainen valmistus sekä paikallisten työllistäminen.

1. Mistä kankaamme ovat peräisin?

Ostamme kankaat Suomesta, sekä korkealaatuisilta tehtailta Euroopasta. Meille on erityisen tärkeää, että kangasvalmistajien tuotantojärjestelmissä on huomioitu myös eettisyys ja ympäristöystävällisyys.

 

2. Onko la Pirouette -vaate vastuullinen?

la Pirouette -vaate suunnitellaan, leikataan ja ommellaan omassa ompelimossamme. Emme käytä omassa tuotannossamme kemikaaleja missään tuotantoprosessin vaiheessa. Piruetti -vaate on laadukas ja kestää käytössä pitkään. Meille on tärkeää, että materiaalia pystytään hyödyntämään kierrätyksessä. Hyödynnämme myös hukkakankaat ja ylijäämä-kangaspaloista valmistetaan mm. hiusdonitseja ja polvien trikoosuojia!

 

3. Sinä kysyt – Me vastaamme!

Askarruttaako Sinua jokin vastuullisuuteen liittyvä asia tuotteissamme? Lähetä kysymyksesi meille osoitteeseen: piruetti@piruetti.fi

 

 

EtusivuVastuullisuus