Ilmainen toimitus 23.1 saakka!

Yritys

Me olemme Piruetti, liikuntaan erikoistunut suomalainen vaatebrändi.

Kun Piruetti vuonna 1974 perustettiin, oli kantavana ajatuksena luoda todellinen liikkujan tavaratalo. Kaikki tanssi- ja liikunta-asut sekä tarvikkeet löytyisivät saman katon alta. Siinä onnistuttiin!
Kotimaisuus, asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta asti – lähes 50 vuoden ajan. Piruetin juuret ovat syvällä suomalaisuudessa.

Ei ole samantekevää, millaisista materiaaleista liikunta-asu tehdään. Kun materiaali on oikea, se joustaa, hengittää ja tukee liikkujaa juuri lajin vaatimalla tavalla. Oman ”la pirouette” -tuotemerkkimme asut valmistetaan Suomessa vain parhaista materiaaleista, alan uusinta teknologiaa seuraten.
Tuotantotilamme sijaitsevat Tampereella, Piruetin päätoimipisteen yhteydessä.
Piruetti myymälät sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Verkkokaupalla on merkittävä osa Piruetin liiketoiminnassa muodostaen vuosi vuodelta tärkeämmän kanavan asiakkaiden palvelemisessa. Teemme paljon yhteistyötä urheiluseurojen kanssa, valmistaen heille kotimaisia seura-asuja. Olemme olleet vuosia Suomen Voimisteluliiton yhteistyökumppani.
Valmistamme tuotteet vastuullisesti Tampereella -lähellä sinua!

Piruetti on useana vuotena saanut parhaan AAA+ luottoluokituksen.

Historiasta:

Piruetti-ketjuun kuuluu myös Ballerina-Shop, joka on maan vanhin balettivarusteisiin erikoistunut liike. Myymälä edustaa       suurimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä. Vuonna 1963 Ballerina Shop- liikkeen ovat perustaneet tanssitaiteilija Eva Hemming   miehensä Leif Wagerin kanssa vuonna 1963. Ballerina-Shopista löytyy pukuja ja tossuja niin satubalettiin kuin ammattitanssijoille.

Liike on aikanaan sijainnut Helsingissä Luotsinkadulla. Ballerina -Shop toimii nykyisellään samoissa tiloissa Helsingin Piruetin kanssa, Forumin Kukontorilla. Ballerina-shop on laajentunut myös Tampereelle ja Turkuun.
La pirouette-tuotemerkki on käytössä Piruetin valmistamissa kotimaisissa urheiluvaatteissa vielä tänäkin päivänä. Nimen tunnettuus kattaa koko Suomen aina pohjoismaihin saakka.

Piruetti on kaikki vuosikymmenet pysynyt paikallisena perheyrityksenä. Nykysyisin Piruetin omistavat Susanna ja Ari Etula.

EtusivuYritys