Ilmainen toimitus yli 60€ verkkokauppatilauksiin!

RP Rubin V-Cut kärkitossu

78,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 6580d779-8a92-4e67-88d2-de31bfbdfa3e Osasto: Osasto:

Kuvaus

RP Rubin V-Cut on yksi viimeisimmistä lisäyksistä kärkitossuvalikoimaamme.

Tossun kotelo-osa on lievästi kapeneva ja sivuprofiililtaan tossu on melko matala.

Kotelo-osan siivekkeet ovat korkeat, mutta pehmeät ja tuovat lisätukea kärjellä ollessa. Tossun pohja on valmiiksi hieman taivutettu (pre-arched), mikä korostaa kauniisti nilkan ojennusta.

Leveä kärki auttaa tasapainon säilyttämisessä, jolloin tossu sopii hyvin sekä aloittelijoille, että edistyneille. Kärjen satiini on upeasti ommellen viimeistelty.

HUOM! Väri -valikko ilmoittaa tossun leveyden. Tossu on malliltaan kapea, mutta siitä on saatavilla kolmea eri leveyttä, W2 (kapea), W3 (normaali) ja W4 (normaali/leveä).

Tossun pohjassa on erityinen leikkaus, joka antaa tossulle lisäjoustavuutta ja helpottaa puolivarvasasentoa. FM-pohja vastaa peruspohjaa, joka sopii useimmille tanssijoille.

HUOM! Kärkitossujen huonon saatavuuden vuoksi nyt saatavilla hajakokoja myös FH- ja FS- pohjilla.

Tossussa on V-mallinen leikkaus, joka korostaa kauniisti jalan linjaa. Tossussa ei ole kiristysnarua. Nauhat eivät sisälly hintaan.

Jos tiedät kokosi, voit tilata tossun verkosta. Muutoin suosittelemme sovittamista myymälässä ammattitaitoisten myyjiemme avulla.

HUOM! Rubin -tossua saatavilla tilauksesta myös tummemmissa värisävyissä. Hinta on sama kuin vaaleissa tossuissa, emmekä peri lisämaksua erikoisvärien tilauksista. Tossuja tilatessa kannattaa kuitenkin varautua pidempään toimitusaikaan. Tilaukset ovat sitovia, joten suosittelemme ensin sovittamaan tossuja myymälässämme oikean koon varmistamiseksi. Kysy tummempia sävyjä myös muista kärkitossumalleistamme!

Lisätiedot

Väri

W4, W2, W3

Koko

37, 37,5, 38, 39, 40

Tyyli

V2 FS, V2 FM, V2 FH