Ilmainen toimitus yli 90 € tilauksiin

Materiaalitiedot

 

YLEISESTI

Piruetilla on pitkä yhteistyö laadukkaiden ja arvostettujen eurooppalaisten urheilukangastoimittajien kanssa. Käytämme vaatteissamme vain parhaita materiaaleja. Kankaiden hankinnassa suosimme EU:n alueella ympäristöä kunnioittaen tuotettuja, urheiluun tarkoitettuja neuloksia.

Materiaalimme on valmistettu Euroopan moderneimmissa tuotantolaitoksissa vettä ja sähköä säästävin menetelmin, valmistuksessa käytettävistä kemikaaleista asianmukaisesti huolehtien. Materiaaleillemme on myönnetty lukuisia ympäristömerkkejä, kuten esim: OEKO-TEX, PEF (Product enviromental footprint), ISO 14001 Sertifikaatti. Useissa materiaaleissa käytössämme on eri vahvuuksia eri tuotteille. Olemme valinneet materiaalit niin että ne antavat tukea ja joustoa oikeassa suhteessa, tuotteen muista ominaisuuksista riippuen.

MERYL ja MERYLTEC

Supersuosituissa housuissamme käytettävät Meryl ja Meryltec ovat keveydeltään ja hengittävyydeltään aivan omaa luokkaansa.
Meryl ei hiosta, rypisty eikä nyppyynny ja se kuivuu hetkessä. Meryl sopii erinomaisesti kaikkeen liikuntaan jossa vaatteelta vaaditaan erityistä keveyttä ja joustavuutta.
Meryl on urheiluun tarkoitettu, tekninen materiaali.

MICROMERYL

Tuotteissamme käytämme kahta eri vahvuista micromeryl -materiaalia, joista molemmat ovat joustavia ja hengittäviä, urheiluun tarkoitettuja teknisiä materiaaleja. Liukaspintainen micromeryl ei ole altis nyppyyntymiselle.
Micromeryl -trikoot:
Trikoissa käyttämämme micromeryl on napakka, lihaksille tukea antava ja erinomaisen peittävyyden tarjoava urheilumateriaali.

Micromeryl -muut tuotteet:
Yläosissa ja puvuissa käytämme pehmeämpää, vartaloa kauniisti myötäilevää micromeryliä.
Tämä hieman ohuempi micromeryl on myös hyvin peittävä, eikä kuulla läpi.
Micromeryliä on saatavilla useissa upeissa sävyissä, tilauksesta teemme seuroille ja tanssikouluille asut myös omissa väreissä!

THERMOLYCRA ja THERMOLYCRA VUELTA

Valmistamme lämpötrikoita kahdessa eri vahvuudessa. Paksumpi thermolycramme on ulkopinnaltaan liukas, sisäpuolelta paksun fleecen kaltainen, erittäin lämmin ja joustava tekninen urheilumateriaali. Kangas on vahvuudestaan huolimatta joustava ja erittäin hengittävä. Kaikki thermolycra takkimme valmistetaan Vueltasta. Vuelta -asut sopivat erinomaisesti talviliikuntaan.

Ohuempi thermolycramme on ulkopinnaltaan sileä, sisäpuolelta fleecenkaltainen, erittäin joustava ja pehmeä, silti lämpöä hyvin pitävä materiaali. Ohuempi thermolycra sopii hyvin myös ulkovaatteiden alle lämpökerrastoksi. Pehmeytensä takia ohut thermolycra on alttiimpi nyppyyntymiselle hankauksessa kuin liukaspintaisemmat materiaalit.

SOFT COLLEGE

Ihanan pehmeä ja paksu, sisäpinnaltaan harjattu Soft college on ehdottomasti oikea valinta sinulle, joka arvostat mukavuuden lisäksi myös eettisyyttä ja laatua verryttelyasussasi. Tässä Suomessa valmistetussa neuloksessa on käytetty luonnonmukaisesti viljeltyä eko-puuvillaa, jolle on myönnetty useita ympäristösertifikaatteja. KOTIMAINEN NEULOS!

MICROVELVET

Microvelvet on joissakin takeissa käytettävä, pehmeä, fleecen kaltainen, tekninen lämpömateriaali. Microvelvetissä on harjattu ulkopinta. Sisäpinnaltaan materiaali on liukas, eikä näin ollen ota kiinni alla oleviin vaatteisiin. Materiaalissa on erinomainen jousto.

MERINOVILLA 100%

Joustava, pehmeä ja suloisen lämmin, 100% mulesing -vapaasta merinolampaan villasta Suomessa neulottu ylellinen villaneulos.
KOTIMAINEN NEULOS!

LYCRA

Erittäin joustava, kiiltäväpintainen lycra on perinteinen materiaali baletti- ja voimistelupuvuissa. Lycran parhaita puolia on sen kestävyys ja jousto, ja sitä suositaan erityisesti pienempien lasten liikunta-asuissa.

YLEISTÄ MATERIAALEISTA

Materiaalimme soveltuvat loistavasti myös mattolajeihin. Tuotteen pitkäikäisyyden takaamiseksi suosittelemme kuitenkin käyttämään voimistelussa polvi- tai trikoosuojia. Emme vastaa ulkoisen syyn materiaalille aiheuttamista vahingosta (esim. hankaus, kaatuminen, polviluisu, kankaan kiinnijääminen tms.) Huuhteluainetta ei tule käyttää pestessä elastaania/lycraa sisältäviä urheilumateriaaleja.

EtusivuMateriaalitiedot