Ilmainen toimitus yli 90 € tilauksiin

Yrityksemme

Olemme kotimainen perheyritys!
La Pirouette vaatteita valmistetaan kahdeksan ompelijamme voimin.

Liikkujan tavaratalo

Kun Piruetti vuonna 1974 perustettiin, oli kantavana ajatuksena luoda todellinen liikkujan tavaratalo. Kaikki tanssi- ja liikunta-asut sekä tarvikkeet löytyisivät saman katon alta. Siinä onnistuttiin! Kotimaisuus, asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut meille sydämen asia ja Piruetin tavaramerkki alusta saakka. Vuosikymmenten aikana lajivalikoimamme on kasvanut. Tuotteemme sekä palvelumme täyttävät lajikohtaiset vaatimukset sekä harraste- että kilpaurheilussa.

”Olkaamme ylpeitä Suomalaisista tuotteista ja kotimaisesta tuotannosta!”

Avainlipun myöntäminen la Pirouette urheilu- ja kilpailuasuihin on meille suuri kunnia! Kun ostat laadukkaita tuotteita harkiten ja pidät niitä pitkään, teet ehdottomasti merkittävän vaatteisiin liittyvän ympäristöteon.

Tuotteemme ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään aikaa, sekä laadullisesti että tyylillisesti. Oikeanlainen materiaali joustaa, hengittää ja tukee liikkujaa juuri lajin vaatimalla tavalla.

Meille on tärkeää, että materiaalia pystytään hyödyntämään myös kierrätyksessä. Hyödynnämme tuotannossamme myös hukkapalat. Ylijäämä kangaspaloista valmistetaan mm. hiusdonitseja, pantoja sekä polvien trikoosuojia! Vaatteidemme kotimaisuusaste on korkea. Lähes kaikki la Pirouette -tuotteet suunnitellaan, leikataan ja ommellaan lähellä sinua – omassa ompelimossamme Tampereella. Emme käytä omassa tuotannossamme kemikaaleja missään tuotantoprosessin vaiheessa.

EtusivuYrityksemme