Ilmainen toimitus yli 60€ verkkokauppatilauksiin!

Palautukset

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus.

Palauttaminen on asiakkaillemme maksutonta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäisissä pakkauksissaan.

Jos haluat vaihtaa esim. tilaamasi tuotteen kokoa, palauta vääränkokoinen tuote ilmaiseksi Piruetille ja tee uusi tilaus Piruetti.fi -verkkokaupassa. Tällöin näet välittömästi, onko tuote saatavilla haluamassasi koossa ja saat uuden tuotteen yleensä jo 2–5 arkipäivän kuluessa.

Asiakaspalautukset käsittelemme 14 vrk:n kuluessa. Palautusoikeus ei koske mitta- tai erikoistilaustuotteita (omat mallit), kasvomaskeja eikä sukkahousuja. Myymälästä ostetuilla tuotteilla vain vaihto-oikeus.

 

Ohjeet palautuksen tekemiseen

• Täytä palautuslomake ja pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäispakkauksiinsa.
• Laita täytetty palautuslomake palautuspakettiin niiden tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa.
• Poista tai peitä alkuperäisen lähetyspakkauksen päällä ollut postitusetiketti. Tuotteiden lähetykseen voit käyttää myös muuta kuin alkuperäistä lähetyspakkausta – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. HUOM! Jos palautat kengät, ethän käytä pelkkää kenkälaatikkoa palautuksessa.
• Lähetä paketti lähimmästä Postin toimipisteestäsi. Muistathan pyytää kuitin palautuksesta. Säilytä kuitti siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä vahvistuksen palautuksesi käsittelystä.

 

Palautusosoite:
Piruetti Oy
Itsenäisyydenkatu 17
33500 Tampere

Kirjoita lähetyksen päälle osoitteen lisäksi PIRUETTI ASIAKASPALAUTUS ja sopimustunnus 603390, tällöin sinun ei tarvitse maksaa postimaksuja.

 

EtusivuPalautukset