Ilmainen toimitus yli 90 € verkkokauppatilauksiin!

Palautukset

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus.

Joululahjoiksi ostetuilla tuotteilla on palautusoikeus 6.1. asti. 

Palauttaminen on asiakkaillemme maksutonta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäisissä pakkauksissaan.

Jos haluat vaihtaa esim. tilaamasi tuotteen kokoa, palauta vääränkokoinen tuote ilmaiseksi Piruetille ja tee uusi tilaus Piruetti.fi -verkkokaupassa. Tällöin näet välittömästi, onko tuote saatavilla haluamassasi koossa ja saat uuden tuotteen yleensä jo 2–5 arkipäivän kuluessa.

Asiakaspalautukset käsittelemme 14 vrk:n kuluessa. Palautusoikeus ei koske mitta- tai erikoistilaustuotteita (omat mallit), kasvomaskeja eikä sukkahousuja. Myymälästä ostetuilla tuotteilla vain vaihto-oikeus.

 

Ohjeet palautuksen tekemiseen

• Täytä palautuslomake ja pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäispakkauksiinsa.
• Laita täytetty palautuslomake palautuspakettiin niiden tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa.
• Poista tai peitä alkuperäisen lähetyspakkauksen päällä ollut postitusetiketti. Tuotteiden lähetykseen voit käyttää myös muuta kuin alkuperäistä lähetyspakkausta – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. HUOM! Jos palautat kengät, ethän käytä pelkkää kenkälaatikkoa palautuksessa.
• Lähetä paketti lähimmästä Postin toimipisteestäsi. Muistathan pyytää kuitin palautuksesta. Säilytä kuitti siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä vahvistuksen palautuksesi käsittelystä.

 

Palautusosoite:
Piruetti Oy
Itsenäisyydenkatu 17
33500 Tampere

Kirjoita lähetyksen päälle osoitteen lisäksi PIRUETTI ASIAKASPALAUTUS ja sopimustunnus 603390, tällöin sinun ei tarvitse maksaa postimaksuja.

 

EtusivuPalautukset